Cozonacul Boromir cu cremă de ciocolată și alune a fost creat cu multă pasiune astfel încât să îți aducă mai aproape combinații noi de arome cât mai ademenitoare. În prepararea sa se folosesc fermenți naturali și alte ingrediente de cea mai bună calitate pentru ca rezultatul să fie un cozonac cu gust inconfundabil. Aroma delicată a alunelor de pădure se împletește minunat cu gustul intens de ciocolată ce îmbogățește miezul pufos. Pentru ca tu să te bucuri de savori inedite, ți-am pregătit pe blog multe idei de delicii reinterpretate din cozonaci: cremă de zahăr ars, budincă cu ciocolată sau vanilie, desert cu mascarpone și fructe,
tort tiramisu reinventat, și multe alte preparate surprinzătoare.
Ingrediente :
Făină albă de
grâu, umplutură: cremă de ciocolată-alune 30% (sirop de glucoză, zahăr, apă, ulei de palmier, ciocolată (6%), pastă de
alune (6%),
lapte praf degresat,
lapte praf integral, arome, sare, stabilizator: pectină, conservant: sorbat de potasiu), uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiţă), ulei vegetal parţial hidrogenat de palmier, apă, drojdie naturală (făină albă de
grâu, apă), zahăr,
ouă,
gălbenuş ou, sirop de zahăr invertit,
unt,
lapte praf, emulsifianţi: mono şi digliceride ale acizilor graşi şi lecitină de
soia, sare iodată, arome.